Responsive image

Kontakt oss

Telefon: 99027703

ePost: post@totalmaskin.no

Post:

Totalmaskin AS

Hofstadvegen 38

7224 Melhus

Kontaktpersoner:

Håvard Myklebost       Tlf  99027703

Totalentreprenøren for små og store oppdrag!

Totalentreprenøren for små og store oppdrag!

Author: Håvard Myklebost/Friday, May 5, 2017/Categories: Startsiden

Totalmaskin AS er en totalentreprenør med bred bransjeerfaring.

Ta kontakt med oss i om du skal ha utført arbeider innenfor eks: Ny bygg, Rehabelitering gammelt bygg, bygningsvern, prosjektoppbygging, tomtegraving, betong, vei, vann og avløp, drenering, forstøtningsmurer (både naturstein og betongstein), beleggnings - stein, anleggsgartnerarbeide og tomteutvikling.  

Vi er en allsidig entreprenørbedrift og har derfor byggavdeling. Murmester og Malermester med spesialkompetanse innenfor rehabelitering og antikvariske arbeider er klare for små og store oppdrag med våre samarbeidspartnere. Vi fikser alt innen bygg!

Total AS ble etablert i 20011 og har i dag 15 engasjerte og løsningsorienterte medarbeidere . Vi setter HMS og kvalitet i fokus og har som mål å levere til riktig tid og riktig pris. Vi har siden oppstarten utviklett oss til å bli en av de beste aktørene på våre fagområder og vi gjør vårt ytterste for å bli en god og trygg samarbeidspartner til private og offentlige byggherrer. I galleriet under har vi lagt et av våre referanseprosjekter. Administrasjonsbygget for Risvollan Borettslag. Vi var der en del av alle grunn, betong og utenomhusarbeider. Velkommen til oss :)

Print

Number of views (183913)/Comments (0)

Name:
Email:
Subject:
Message:
x